V nedeljo, 17. marca je v Celju potekalo državno prvenstvo JKA zveze Slovenija.???????? Ob začetku tekmovanja je potekala podelitev pokalov za skupni seštevek tekmovanj v preteklem letu (2023) za kategoriji članov in članic ter za razvrstitev med klubi. 1. mesto med članicami je osvojila članica našega kluba Katarina Cesar ????‍????, v skupnem seštevku med klubi pa se je Karate klub Shotokan Celje uvrstil na 2. mesto.????

Tokrat so na državnem prvenstvu naš klub zastopali Klanšek Jan, Gabrovec Matevž, Križman Luka, Klanšek Vito, Vaupotič Filip, Koštomaj Gal, Lavrenčič Rok, Tomašević Luka, Jurko Brin, Kapla Maksimiljan, Pikl Oskar, Berce Brina, Krošl Suzana Raia, Seničar Hana, Cociancich Vasilij, Hrastnik Uroš, Levpušček Igor, Povasaris Evgenii, Levpušček Ajda, Mosorka Mihael, Janc Jana, Drljić Marko, Leskovšek Mihael, Leskovšek Tjaša, Radonić Zoja, Moroska Anastasia, Božič Nikolina, Kelenc Vita in Olja Milutin. Skupaj so dosegli 7??prvih mest, 6??drugih in 10??tretjih. Državno prvenstvo je tudi prvo tekmovanje v letu 2024, ki šteje za skupni seštevek tekočega leta. Po prvem tekmovanju naš klub zaseda tretje mesto. Veseli smo, da se nam je na tokratnjem tekmovanju pridružilo nekaj novih tekmovalcev, prav vsem pa čestitamo za pogum in opravljene nastope. ????

Da nekateri trenutki ne bodo ostali pozabljeni, je skozi celotno trajanje dogodka skrbela Eva Klevska, za kar ji gre prav posebna zahvala. ????

Rezultati

Skupni pokalni seštevek

Galerija (Foto: Eva Klevska)

Čestitke vsem nastopajočim.